A magyar designer, Bódi Eszter álmodta meg ezt a “multisálat”. A nagy sikerű BodiEs multifunkciós ruhadarab hordható sálként, boleróként, szoknyaként, felsőként, fejkendőként vagy ahogy szeretnénk. A legújabb téli kollekció darabjai megrendelhetők a http://bodiesdesign.com/ oldalon. Ha nekem lenne ilyenem legtöbbször szerintem boleróként vagy sálként hordanám. Tetszik, hogy nyáron is lehet hordani (pl. szoknyaként) de télen egy kabát mellé sálnak is megfelel.

The Hungarian designer Eszter Bodi created this “multiscarf” called BodiEs. You can wear this successful accessary as a scarf, a bolero, a skirt, a top, a dress or whatever you like. You can buy the newest winter collection pieces on http://bodiesdesign.com/ . If I had one fo these usually I would wear it as a bolero or a scarf. I like it because you can wear it in the summar (as a skirt) or in the winter too (as a scarf).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X2Op3r3HJ0E

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RPoVQ1aMc_w

Screen shot 2013-01-08 at 7.44.30 PM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>