Olyan rég volt már divatterv. Eredetileg szerettem volna tervezni egy saját tavaszi-nyári kollekciót csak kicsit későn jutott eszembe meg mostanában nincs is annyi időm, hogy megtervezzek még tavasz előtt kb. 20 divattervet. Talán ha már most elkezdem a 2014-es kollekciót addigra összejön. :D De elkezdtem az ideit, és ez lett volna az első darabja. Gondoltam azért kirakom így külön. Én szívesen felvenném mert különleges a nyakmegoldás. Ha megvarrnám, akkor a nyak és a szoknya aljának a díszítését arany cérnával varrnám és akkor arany kiegészítőkkel hangsúlyoznám. Nagyon tetszik ez a szín úgyhogy ilyen  kiegészítőkkel is el tudom képzelni. Nyakláncot semmiképp nem vennék fel éppen elég díszítés van a nyakán így is.

It’s been a long time since I posted my last fashion design. My original plan was to design my own spring-summer collection, but it was late to draw 20 illustrations before spring. Maybe I should start the 2014 collection now to be surely ready. :D But I started the spring collection anyway and this was the first piece. I would love to wear it beacuse of the special neck solution. If I would sew this dress I would use gold embroidery on the neck and on the bottom part and accompary with golden accessaries. I like this turquoise colour so I can imagen the dress with similar accessories too. I don’t recommend to wear necklase with this dress because the neck is decorated enough already.

ruhaterv 001_2 Screen shot 2013-01-29 at 8.50.49 PM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Türkiz divatterv / Turquoise fashion illustration

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>