Ma bukkantam erre a Lasso elnevezésű cipőre, aminek az a lényege hogy te varrd magadnak össze olyan színű cipőfűzővel amilyennel csak akarod. A “varrd magadnak össze” kifejezés alatt nem egy profi varrási tapasztalatú embert értek, mert ezt még  azok is meg tudják csinálni akik egyáltalán nem bíznak kézügyességükben vagy még soha nem varrtak. Nekem a piros a kedvencem, de bármelyiket szívesen elfogadnám és megvarrnám. Szerintem utólag még a filc részére is lehet textil filccel rajzolni, és úgy még egyedibb.

Today I found these kind of shoes called Lasso. The concept is to sew it yourself with a shooelace in your favourite colour. By “sewing it yourself” I didn’t mean a practiced person. This can be made by a person who has never sewed jet. I would choose the red string for mine and I would really like to make my own shoes. I think at the end you can draw on the fleece part with a textil marker. 

12975_10151228014011184_301301569_n index

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Csinálj magadnak cipőt! / Make yourself a shoe!

  1. Fel lehet dobni még filcből kivágott bármivel. Vagy rávarrni olyan színű cérnával amilyet rá akarsz varrni, vagy egy kis ragasztóval (palmatex) odabiggyeszteni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>