Ismét egy outfit post! És már nem csizmában! Ezt a kék/fehér pöttyös Conversemet még ősszel vettük Bécsben, csak akkor nem volt túl sok lehetőségem hordani, meg hát…azért elég korlátozott, hogy mihez lehet felvenni. Viszont egy egyszerű farmer és pulcsi szettet is feldob. Én a fekete csőfarmeremmel és egy fehér-kék csíkos H&M-es hosszú ujjúval viseltem. A kötött sötétkék pulcsi is nagyon szeretem és ehhez tökéletesen passzolt.

An outfit post again! And not in boots anymore! This blue and white Converse is from Vienna – we bought it in autumn, but I didn’t have too much chance to wear it. Plus it’s quite limited to match the dotted shoes to other pieces. On the other hand a simple jeans and pullover set becomes exciting when wearing these dotted shoes. This time I’m wearing it with black slimfit jeans, a blue and white striped shirt from H&M and my blue knitted pullover.

DSC_4828 DSC_4824 DSC_4823DSC_4834 DSC_4832

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>