Terveztem egy 5 részből álló kis kollekciót, amit szépen sorjában ki fogok pakolászni ide. A kollekciómban (milyen jól hangzik :P ) narancssárga és vörös színeket használtam, és az egészet olyan könnyednek jellemezném. Egy vörös horgolt hálószerű dolog jelenik meg mindegyik darabban. Minden modellt lerajzoltam elölről is meg hátulról is. A háló alatt is van a narancssárga anyagból. A lány hátán van egy vörös csík, ott lenne a cipzár. A cipőt is kicsit a hálóminta köré építettem és telitalpat rajzoltam, ami idén nagy divat.

I designed a mini collection which has got 5 pieces. In my collection (this sounds really good :P ) I used red and orange colours. I would say this whole collection is very airy. There’s a red crochet net in every piece. On this model there is an orange material even under the net part. On the girl’s back there’s a red line. I imagined a zipper there. Even on the platform shoes I used this net pattern.

Screen shot 2013-05-12 at 12.26.03 PM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>