Terveztem egy 5 részből álló kis kollekciót, amit szépen sorjában ki fogok pakolászni ide. A kollekciómban (milyen jól hangzik :P ) narancssárga és vörös színeket használtam, és az egészet olyan könnyednek jellemezném. Egy vörös horgolt hálószerű dolog jelenik meg mindegyik darabban. Minden modellt lerajzoltam elölről is meg hátulról is.

Íme a minikollekcióm másodig darabja. Ez még lazább mint az előző. Tengerparton szívesen viselném. Egy hozzáillő bikinivel szerintem a háló akár külön is hordható. Egyébként alatta egy narancssárga csőruha van. A cipő egy kis balerina amin szintén ez a háló motívum jelenik meg. Az előző divattervemet ITT nézheted meg.

I designed a mini collection which has got 5 pieces. In my collection (this sounds really good :P ) I used red and orange colours. I would say this whole collection is very airy. There’s a red crochet net in every piece. I drew every model’s front and back too.

This is the second piece. This is even airier than the first one. The model wears a skinny orange dress under the net. I would wear this for beach parties. You can wear the net with a matching bikini too. The shoes are balerinas and they’ve got the same pattern as the net. You can see my first illustration HERE.

Screen shot 2013-05-12 at 12.26.33 PM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>