Ez a 1oo. bejegyzés és úgy gondoltam ez olyan szép szám, hogy illene megünnepelni valamivel! Először is szeretném megköszönni a bíztató kommentjeiteket és hogy rendszeresen olvassátok a blogomat. Nemrég indult el a StyleByRachel Facebookos oldala, amit eddig direkt nem tettem publikussá, azzal is erre az alkalomra vártam.

This is my 100th blog post, and I thought this is a really beautiful number and I want to celebrate it! So first,  I want to say thank you for all my followers and for all your comments! I started StyleByRachel’s Facebook page today too, but I didn’t put it on my blog, I waited for today with that too.

Ünnepi nyereményjáték!!!/Anniversary prize draw!!!

A nyereményjáték menete/How to play:

  • Oszd meg ezt a bejegyzést a Facebookon / Share this post on Facebook
  • Lájkold a StyleByRachel-t szintén a Facebookon / Like StyleByRachel on Facebook

Screen shot 2013-05-12 at 6.16.59 PM

Nyeremény/Prize:

A három szerencsés nyertes, akiket a lájkolók közül sorsolok ki, egy általam készített kupakgyűrűt kap ajándékba! A nyertesek választhatják ki az alábbiak közül, hogy melyiket szeretnék.

The three lucky winners, who I will draw out of StyleByRachel page’s “likers” will win a bottle top ring made by me! The winners can choose out of these, which one would they like.

DSC_5950 DSC_5952

A játék ideje/Deadline to enter:

2013. május 21-28-ig, azaz jövő keddig lehet lájkolni illetve megosztani. Május 29-én (szerdán) sorsolás!!!

To enter the prize draw you should like my page until 28th May 2013. Prize drawing is on the 29th!!!

SOK SZERENCSÉT!

GOOD LUCK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>