A minikollekcióm ötödik darabja, a változatosság kedvéért egy nadrágkosztüm. Igazából nekem először nem is egy nadrágkosztüm jut eszembe, hanem mondjuk egy motoros szerkó magassarkúval. Na jó, a nadrágkosztüm jobban hangzik. Ez egy tipikus olyan darab ahol az anyagon dől el minden. Nem is akarom leírni, hogy én milyen agyagból képzeltem, ezt döntse el mindenki magának. Egyébként a másik ami nagyon tetszik ebben a szettben, az a magassarkú. Általában nagyon béna kiegészítőket rajzolok (vagy egyáltalán nem rajzolok), de ennél az outfitnél kifejezetten tetszik a lábbeli.

Annyira belejöttem már ebbe a “kollekciósdiba” hogy úgy döntöttem, tekintsük úgy, hogy ez volt a minikollekción prêt-à-porter része, és lesz még egy haute couture része is. Jó, nem az az arannyal varrt, legjobb minőségű ruhák (egyébként ki tudja, akár az is lehet), de azért lesz különbség az eddigiekhez képest. Ja, és egyáltalán nem zavartatom magamat, hogy már nyár van… :)

The collection’s fifth piece for a change is a pantsuit. Well, my first thought is actually not really a pantsuit but a motorbike outfit with high heels. OK, the pantsuit sounds better. This outfit totally depends on the material. So I don’t want to tell what material I would sew it from, so everyone can choose it by her own. The other thing which I really like in this outfit are the highheels. Usually I don’t draw good shoes/bags/jewellery or I draw nothing and focus on the dress, but this time I really like the shoes.

I’m so happy with this little collection and I don’t want to stop here and say this is the last piece, because I already designed 2 more dresses. So let’s say this is the prêt-à-porter part of my mini collection and there’ll be an haute couture part too. OK, it will not be kind of a luxury premium quality material (but who kowns, it can be…) and sewed with golden thread, but there will be difference between these and those. And I don’t really care about it’s summer already… :)

kép3 001

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>