Ahogy ígértem, itt a 2013-as tavaszi-nyári kollekcióm elegánsabb, “haute couture”-nek nevezett részének az első darabja. Már az egész megjelenés teljesen más, értem ezalatt a modell testtartását, hogy nem két oldalról láthatjuk a ruhát vagy hogy a modellnek van szeme. Igaz csak egy vonal (vagyis kettő). E mögött az áll, hogy az arcot a végén rajzoltam és nem akartam elrontani az összképet csúnya szemekkel ezért ilyen minimalistán oldottam meg. :) Mondanom sem kell hogy nagyon szívesen elfogadnám… A háló egyébként itt semmiképpen nem horgolt, mint az előzőek közül néhányon. Valami nagyobb lyukú tüllt képzelek… Ez a vörös szín pedig vááá, nekem abszolút fav.

As I promised, here is the first piece from my 2013′s s/s collection’s “haute couture” part. It’s different than the previous ones. We can only see the front part of the dress and the model is in an other pose too. Aaand she has got eyes! :) And of course the dress is different too. The net and the red colour still exists, but the materials are totally different. The net would be some kind of big holed tulle. And this red is just awwwwww. Fav.

kép2 001

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>