Az utolsó (tényleg utolsó) darab. :( Brühühü. Az egész kollekcióból talán ez áll hozzám a legközelebb. Amikor leültem, hogy befejezzem a haute couture részt (még 2 db outfit volt hátra) csupán pár dolgot vittem magammal a teraszra – ugyanis ott rajzoltam ezeket. Na, ez a pár dolog volt nálam: grafit ceruza, hegyező, radír valamint piros és fekete aquarell ceruzák. Gondolkoztam, hogy mit lehetne rajzolni, amikor csak úgy ráakadt a szemem a hegyezőre. A szoknyarész teljesen annak a sziluettje lett, és ezt egészítettem ki felsőrésszel, valamit cipővel és frizurával.

This is the last piece of my collection. :( :( :( I think this is my favourite from the whole… Maybe because I had a strange idea. When I went down to our garden to finish this collection, I only brought a pencil, an eraser, a sharpener and red and black aquarell pencil. I was looking around for inspiration, and then my eyes got stuck on my sharpener. I used this siluett for the skirt. Then I drew the upper part of the dress and shoes and hair for the model.

001DSC_6326

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>