Egy nap múlva kezdődik a suli… Itt az utolsó alkalom, hogy beszerezzünk minden szükséges dolgot az iskolakezdésre. Én imádom ezt az időszakot, mivel amúgy is órákat el tudnék tölteni egy papírboltban és ilyenkor vehetek 10 féle új füzetet stb. Én mondjuk szeretem, ha a füzeteim harmonizálnak, tehát pl. mindegyik gyümölcsös vagy ilyesmi, szóval idén is így választottam. A bevásárlás előtt voltunk sz IKEA-ban, ahol nyílt egy kis papírrészleg. Nem nagy, viszont amik vannak azok nagyon ötletesek. Minden szóbuborékokkal volt tele, volt ilyen alakú gémkapocs, vinyetta és persze füzetek is. Egy dolog viszont nagyon furcsa volt. A svédek nem tanulnak matekot? De jó nekik! Egy kockás füzet sem volt. Szóval vettünk egy pár szóbuborékos füzetet, és egy adag csomagolópapírt. Utána a Tesco-ban vettünk egyszerű, keményebb borítós füzeteket és bevontuk csomagolópapírral. Egyébként a ceruzákat meg tollakat is a Tesco-ban vettük. Mivel sehol sem találtam olyan tolltartót, ami igazán tetszett, vettünk 2 egyszínűt (a millióféle tűfilcem miatt nem férek bele egybe :D ). Egy világoszöld laposat és egy feketét. Gondoltam kitűzőkkel feldobom! Mindenkinek ajánlom ezt a verziót, mivel nagyon egyedi, mutatós és egy egyszínű tolltartó kb. 800 Ft!

It’s only a day left of summer, and then…. school starts! It’s the last chance to buy a new pencil case and notebooks and stuff. I could spend hours at a stationery shop looking for nothing anytime, but now you must buy things so it’s the best excuse:) This year I went to IKEA, because I heard that a little paper section opened there. It’s pretty small, but the things in there are very cute and creative. I bought a few speech bubble patterned notebooks and dotted wrapping paper. I wonder Swedish students don’t learn maths? Because there weren’t any checked notebooks! So we went to a stationery shop and bought a few more simple notebooks and wrapped them into the IKEA wrapping paper. We bought my pens and stuff at the stationery shop too. I couldn’t find a nice pencil-case, so I decided to buy a simple monocrome one and put all my badges on it! I think this is a very good idea to customize your pencil-case!

És itt van 3 last minute DIY ötlet. Nekem a kedvencem közülük a kréta táblás, igazán hasznos. Lehet én is csinálok majd, csak nem tudom, hol lehet ilyen festéket beszerezni.

This is a very creative last minute DIY idea to do something for school yourself! They are very stylish and easy DIYs. My favourite from this video is the first one the “chalkboard notebook”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Back to school

    • Igen, igen, szeretem az Szjg-t nagyon, egyébként mindenhonnan, hát pl. a feketén a kutyasétáltatósat a WAMP-on vettem, a pandásat én csináltam, az RG-set versenyen kaptam… :))

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>