Nemrég találtam rá erre a blogra,  aminek a szerzője a tavalyi nagy divathetek után írta ezt a bejegyzést. A blog szerzőjének a Dolce & Gabbana ruhái tetszettek a legjobban, de mivel nem tudja megvenni ezeket, gondolta beszerkeszti a kifutó modelleket régi poszterekbe, arról álmodozva, hogy egyszer majd ilyen gyönyörű helyeken, ezekben a ruhákban fog mászkálni. Nekem meg nagyon megtetszett ez az elhatározás, meg olyan szinten illenek a ruhák a háttérhez, hogy egy varázslatos összképet mutatnak. Szerintem ezerszer jobban néznek ki így, mint a kifutón. :)

I found this blog a few days ago. The writer of the blog published this post about a year ago after the big fashion weeks. Her favourite collection was from Dolce & Gabbana. She couldn’t buy these dresses, so she did a collage using old posters and the runway outfits, dreaming that someday she will wear these dresses and walk on the Tuscan beach. And I really liked this idea and the outfits too -I think they even look better in this colorful background than on the runway. I’m dreaming with her… :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>