Ezt az övet az egyik nyári táborban kaptam. Vagyis inkább kikunyeráltam az egyik ifitől, akinek ez a szuperhős jelmezének része volt. :) A tábor témája a szuperhősök voltak, volt olyan feladat például amikor fantázianevek alapján kellett megjeleníteni karaktereket, én voltam Csikitita akit egy nindzsa jelmezbe öltöztettünk… Szóval a tábor nagyon-nagyon jó volt! Egyébként úgy tudom ez ez rapper öv ami egyébként forog. Szóval akár órákig is el lehet lenni vele. Tapasztalatból tudom :) Főleg unalmasabb napokra jó, mert egyrészt feldob, másrészt azokon a napokon tilos szenvednem, mert amúgy látványosan szoktam. :) Egyébként meg fogalmam sincs, hogy miért tetszik nekem annyira ez az öv…  A fotókról pedig annyi, hogy nekem abszolút kedvenceim, mivel a háttér is szuper meg a fotós is nagyon profi :)

I got this belt in a summer camp. The camp’s theme was superheroes and this was part of his hero costume.So I was begging actually a superhero for this belt. So cool :) This rapper belt is rotating too. So you can play with it for hours. I know it from experience. :) So it can make you busy on lazy, boring days. I don’t know why, but I like this belt very much… About the photos: my new favourites, the background is very good and the photographer is professional too. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “THE belt

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>