A budapesti design héten egy kis workshop keretében be lehetett tekinteni a Cuk♥rka műhelybe. Már az édességfesztiválos bejegyzésemben is említettem, hogy mennyire megtetszettek ezek a cukorkák, most pedig mi  választhattuk ki az készülő cukor ízeit  és színeit is. A design már megvolt, a cukorkákba Budapest rövidítését írtuk. Mi az almás-diós, kék-zöld variációt szavaztuk meg. Aztán végignéztük a selymesítés folyamatát, a karakterek megépítését és hogy hogyan is lesz a 3 kg cukor tömbből 1 centi átmérőjű mini cukorka. Végül pedig persze mi is beléphettünk a műhelybe és elkészíthettük  a saját nyalókánkat. Én többek között egy szív és egy masni alakút is formáztam. Nincs szívem megenni őket… :)

I already mentioned Cukorka in one of my older posts (success and chocolate), and now they made a workshop where you can choose the colour and the flavour of the candy. We chose the apple-walnut variation and green-blue colours. We wrote BP (the abbreviation of Budapest) in the middle of the candy. It was very interesting how they built the characters and how they made mini candies out of the 3 kg sugar block. At the end, we made our own lollipops, I created a heart  and a bow shaped one. :) And now I’m simply unable to eat them up :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>