Igaz még csak 5 nap múlva lesz Halloween, én máris teljesen átszellemültem. :) A suliban tegnap volt Halloween, a barátnőimmel minyonoknak öltöztünk (nem a rózsaszín kocka édesség, hanem a Gru-féle kis munkások) másodikak lettünk a jelmezversenyen! :)  Ma meg ottalvós buli lesz a barátnőmnél, sütünk halloweeni cupcakeket és feltehetőleg este Tim Burton maratont tartunk. :)

Úgyhogy Charlotte Olympia Halloweeni kollekciója is nagyon aktuális és nekem rendkívül tetszetős, vérmacska mivel túlmegy a fekete és narancssárga színeken és nem egyszerűen egy póló, amin van egy vigyorgó tökfej. A vérmacska cipő a kedvencem. Amúgy meg bármelyik darabját szívesen elfogadnám. :)

♦♦♦

It’s still 5 days left for Halloween, but I already got the feeling. :) Yesterday we had a school Halloween Party, we dressed like minions from Despicable Me with my friends. And today we’ll have a sleep-over party with my BFF. We plan to make chocolate marshmallows and Halloween cupcakes. I hope we won’t fail. :) And then I guess we’ll have a Tim Burton marathon. :)

Charlotte Olymia’s little Halloween collection is my absolute new favourite. It’s more than black and orange and a T-shirt with a smiling Jack-o’-lantern. I would gladly accept any piece. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>