Bármennyire is varázslatos, én sem hiszem el igazán – mivel edzéseken még sima copfból is folyton kicsúszik a hajam – de ezt a kontyot már a rövid hajamból csináltam! :) Ezt a szoknyát én varrtam még régebben. Már írtam is róla egy bejegyzést (ITT megnézheted) amiben egy maradék anyagdarabot szintén a hajamba kötöttem. A szoknyát egy mintás pólóval kombináltam és a hajammal meg a kiegészítőkkel is megpróbáltam minél jobban a pólómon lévő lányra hasonlítani.

I still can’t believe it, but I did this top hair bun from my new short hair! I already posted an outfit with horses (you can see it HERE) where I wore this self-sewn skirt. I tied an unused piece of this material in my hair in both outfits, but in a very different way! I combined this skirt with a printed t-shirt. Then I tried to look like the girl on my t-shirt with my hair and the accessories.

♥shoes: Bershka♥t-shirt: Zara♥skirt: StyleByRachel – made by me♥tights: Calzedonia♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>