A Coca-Cola kampányt indított melyben megtervezheted a saját karácsonyi pulcsid és azt a 100-at amelyikre a legtöbben szavaznak el is készítik. Én is készítettem néhányat, nem mondom, hogy hordanám a saját alkotásaimat, de szerintem ezekkel a mintákkal nem is lehet jót tervezni. Nagyon biztató vagyok, ugye? Szóval tervezzetek (ITT), mert nagyon jól el lehet lenni vele és szavazzatok meg minden. És a jetis vagy kalóz hóemberes vagy akármilyen alkotásaitokat küldjétek el nekem és december 8-án a top 10-et kirakom egy  bejegyzésbe! Fontos hogy már csak 6 napig alkothattok!!! Íme az én pulcsiterveim:

♥♥♥

Coca-Cola started a campaign where you can design your own Christmas sweater and they’ll make the 100 most voted ones! I designed a few ones too, but I don’t want to wear them. My designs aren’t very good, but I think there are no good patterns in this program. Anyway, it’s fun! So you can design HERE but only for 6 days! You can vote too and don’t forget to send me your designs! I’ll put the top 10 in a post on the 8th December. Here are my designs for a little inspiration:

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>