Nagyon szeretem a vintage posztereket, egyszer már egy régebbi bejegyzésben írtam is róluk, bár azok elég mások voltak. Itt most nincsenek olyan gyönyörű szép Dolce&Gabbana ruhák, viszont ezek karácsonyiak. Van köztük különféle italokat, fényképezőt vagy cipőket reklámozó is. Szerintem érdekes hogy ugye akkor még kevesebb fényképező volt (bár az nem értem, hogy a Kodak reklámban miért nem élő modellek vannak) így csak rajzolták a plakátokat. Szerintem így kevésbé figyelemfelkeltő, bár az összhatás visszanézve elég tetszetős. A kép, a szöveg meg minden olyan jól van elrendezve.

♥♥♥

I really adore vintage things and in a previous post I published posters too. But those were summer ones and now I’ll show you Christmas advertisements. These aren’t beautiful D&G dresses but coke and camera ads. I like the composition but I’m missing the live models. I know it was much easier to draw figures but still.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>