Tegnap hamarabb lett vége az edzésnek, úgyhogy a barátnőmmel átmentünk a közeli Duna plázába. Egy H&M-et és egy Claire’s találtunk, ahova érdemes volt benézni és elütni azt az 1 órát ami az edzésből maradt. Bojcsi a Claire’s-ben vett egy hajpántot magának Mikulásra, én meg egy kesztyűt. Utána a H&M-ben a fejenként kb. 10 ruhadarabbal bementünk egy próbafülkébe. Persze ugyanazok voltak nálunk és egyszerre is öltöztünk ugyanabba. A képek telefonnal készültek, úgyhogy nem a legjobb minőségű fotók, de a nagy fényképező eltakarta volna a fél fejünket a tükörben. :) Amúgy Bojcsi a blézert vette meg, ami iszonyú jó állt neki, egy sima fekete nadrágot, meg a pöttyös blúzt. Én pedig a csíkos nadrágot hoztam haza a “Qui Merci” feliratos pólót és szintén a pöttyös blúzt. Nagyon jó nap volt ráadásul most már van “egyenruhánk”. :)

♥♥♥

On Monday, gymnastics training finished earlier so we went to the nearest shopping centre. We only found a H&M and a Claire’s. We started at Claire’s, where my friend Bojcsi bought a headband and I bought a pair of gloves. After this we moved on to H&M, where we went in the dressing room with 10 pieces each. We tried on every item and took photos too (with my phone, so they aren’t very professional). Bojcsi bought the blazer (≈10€!!!), the dotted blouse and some simple black jeans. I bought the striped jeans for ≈20€, the printed “Qui Merci” t-shirt and the dotted blouse. We are all happy with our new clothes and now we have same ones too! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>