Először valami “extrémebb” frizurákat gondoltam összeválogatni, de végül elvetettem ezt az ötletet, mivel ez szerintem nektek is hasznosabb. Szóval maradtam a simán csak télies haj inspirációknál. Egyébként a keresgélés során én is ráakadtam néhány érdekes ötletre, ami soha nem jutott volna eszembe. Többek között egyébként ezekre is. Viszont azt nem tudom, hogy milyen még mindig a télies haj. Egy hosszú, oldalra fonott frizura, szerintem ugyanúgy megállja a helyét nyáron, mint télen. Most Lucy Liu hajára gondoltam, amilyet a 70. Golden Globe-on viselt. Egyébként erről a díjátadóról írtam is régebben, bár akkor Lucy ruhája nem volt benne a top3-ban. Szóval ez a haj egyáltalán nem télies, de nekem mégis nagyon tetszik.

♥♥♥

First I planned to sort more “extreme” hairstyles in this post, but then I realized that maybe it’s more useful to post normal and easy-to-do hairs. This little searching was really useful for me, because I found many ineresting creations, but I still don’t know, why is a hairstyle is wintry. For example Lucy Liu wore this hair for the 70th  Golden Globe ( I wrote a review of that event), which wasn’t in December. So I think these ones will fit for summer too exept the golden one.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>