Nemrég sikerült beszereznem egy szőrmellényt. Igazából úgy volt, hogy moziztunk a Lurdyban de hamarabb lett vége,  mint számítottam, úgyhogy volt kb. 1 szabad órám. Hát a Lurdyban nincs sok bolt, főleg nem jók vagy izgalmasak úgyhogy végül úgy döntöttem, hogy az emeleti turiban nézelődök egy kicsit. Már a kirakat is tele volt műszőr mellényekkel, csak hát azok kb. L-esek voltak, de bementem és ott akadtam rá erre a darabra. Amúgy címkés, Next-es és 2500 forintért meg is kaparintottam. Az egyetlen szépséghibája, hogy nem volt hozzá öv, de az azért elég könnyen pótolható. Boldogan hordom, övvel vagy nélküle és amikor ezt a postot írtam akkor is ezt volt rajtam. (Mondjuk más okból kifolyólag, mivel tegnap színházi előadásunk volt, ahol egy gengszter medve ( :D ) szerepét kaptam.) A fotózáshoz egy ezüst csilingelő nyakláncot vettem fel, egy csíkos pólót és sima farmert. Egyébként nem egy barlangban fotóztunk, hanem az aquincumi romoknál.

♥♥♥

I found the perfect fur vest a few weeks ago. I went to the movies, but it finished earlier than I expected so I had 1 free hour in the shopping center. I don’t really like that center, because there aren’t many good stores, but I found a second-hand shop. We went in, because in the shop-window there were faux fur vests. And inside I found the perfect one. It was ≈8 € so I bought it. Originally it’s from Next, and the only problem with it is that it hasn’t got a belt, but it is quite easy to replace one. So now I think I wear it every week, and yesterday, when I wrote this post I was wearing my vest too (this time for the reason that I played a gangster bear in the theatre, and it was part of my costume :D ). I combined my vest with a silver necklace and a striped shirt. Actually we did the photoshooting at an amphitheater in Budapest, not in a cave. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>