Ezek azok a bejegyzések az idei évből amit a legtöbben néztetek. :)   ♥♥♥   These are the most viewed posts from 2013. :)

Mother&Daughter: avagy az anya-lánya bejegyzés. Nagyon élveztem ennek a fotózását, egyébként karácsonykor is mindig a közös piros ruha volt rajtunk. :)   /   I really enjoyed this photo shooting. On Christmas eve, we were wearing this same red dress.

Screen Shot 2013-12-25 at 20.26.38

Made by me: skirt with dog paws: meglepődtem, mikor a statisztikákat nézve ezt is kiadta a top 5-ben, mivel szerintem a cím sem olyan frappáns meg az outfit sem olyan különleges. Attól eltekintve persze, hogy ezt a szoknyát én varrtam. :)  /  I was surprised, when I saw this post in the top 5. The title is not so eye catching and the outfit is not so interesting too. Besides that the skirt is sewn by me.

Screen Shot 2013-12-25 at 20.26.24

Success and Chocolate: ez is meglepő volt számomra, bár itt már mondhatni “kreatív”, figyelemfelkeltő cím volt, viszont nem a divatról írtam, hanem egy másik habbimról a ritmikus gimnasztikáról, illetve a csokiról amit szintén imádok. Nem meglepő Csoki kutya elnevezése. .)  /  I was surprised by this post too, because it’s not connected to fashion, but I was writing about my other hobbies, rhythmic gymnastics and chocolate.

Screen Shot 2013-12-25 at 20.26.14

“A divat mindenkié!” ELLE Fashion Show: ez a egyik kedvenc bejegyzésem. Ez a divatbemutató volt életemben az első amit láttam, örök emlék.  /  this is one of my fav posts too, because this was my first fashion show.

Screen Shot 2013-12-25 at 20.25.56

End of school chic: ez is egy nagyon emlékezetes nap volt számomra, tele nagyszerű élményekkel. Helmut Newton kiállítás, ebéd a ligetben és rózsafagyi a Bazilikánál.  /  this was a very good day, the last school day, with full of great memories. Helmut Newton exhibition, delicious lunch and a rose shaped ice-cream.

Screen Shot 2013-12-25 at 20.25.39

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>