Vasárnap lezajlott a 71. Golden Globe díjátadó. Tavaly is tudósítottam erről az eseményről (az arról írt posztot ITT tudjátok megtekinteni), úgyhogy gondoltam, miért ne gyűjteném össze az idei kedvenceimet is. Így hát alább található egy aprócska szubjektív vélemény az idei díjátadó divatvilágából. A legszebb és a legelőnytelenebb ruha kategória díjazottjai következnek! :)

On Sunday the 71st Golden Globe has taken place in Beverly Hills. Last year I wrote about this event too (you can check it out HERE), so I thought I should write about it this year too. I collected my top 3 favorites -  scroll down you’ll see a little subjective summary of the fashion on the red carpet. These dresses won the best and the worst prizes from me. :)

Kedvenceim/My Favourites:

Ez a Dior ruha, amit Emma Watson viselt az idei Golden Globe-on abszolút kedvencem. Nagyon trükkös és csinos. Elsőre talán semmi extra, de nem véletlen, hogy róla lehet a legtöbb háttal-visszanézős képet találni. Merész, hogy az egész hátrész ki van vágva, ráadásul a szoknya is, viszont nem sok nő visel nadrágot a vörös szőnyegen, de itt egy bizonyíték, hogy a nadrág is rendkívül sikkes és elegáns. Szerintem sokan fogják követni Emma példáját.

Emma Watson wore a a beautiful Dior dress. She likes interesting pieces and she looked super gorgeous. This cut-out back dress looked amazing on her with the black pants underneath. I read those were leggings but that’s defenetly not true. It is not usual to wear pants on the red carpet, but I think after this Dior choice other celebrities will follow Emma, beacause pants can be elegant too. Absolutely favorite.

Taylor Swift egy Carolina Herrera ruhát választott a díjátadóra. Szerintem azért olyan különleges ez a darab, mivel a szoknya ugye a derekától indul, de a színcsere nem ott kezdődik. Ettől függetlenül teljes összhangban vannak a színek és csodásan mutat ez a Herrera ruha a színész-énekesnőn. Nekem ez is nagy kedvencem.

Taylor Swift selected this Carolina Herrera dress. The dress is sooo interesting, because the color change is not where the skirt starts. The bright colors are amazing and looked very pretty on Taylor.

Amy Adams egy gyönyörű Valentino ruhában tündökölt tegnap. Valamilyen szinten szerintem ez a darab hasonlít Tayloréhoz, mivel ez is két erőteljes színből áll. Amyé viszont abból a szempontból kevésbé érdekes, hogy a szoknya kezdeténél változik a szín. Szerintem ez egy abszolút biztos választás, ilyennel nem lehet mellényúlni.

Amy Adams was wearing a Valentino dress on Sunday. I think this similar to Taylor’s, but still totally different. Maybe it’s not az interesting as the Herrera dress, because the color change is where the skirt starts. Anyway, it’s beautiful and an infallible choice.

Szerintem a legrosszabbak/The worst looks:

Lena Dunham a minap egy rikító Zac Posen költeményben szerepelt. Valamiért erről egy neon szövegkiemelő filc jut eszembe. Szerintem választhatott volna sokkal-de-sokkal előnyösebb ruhát is.

Lena Dunham  wore a Zac Posen dress. I think it looks like a highlighter marker. I’m sure she could have chosen a much better dress.

Zoe Saldana egy szerintem abszolút túlzsúfolt Prabal Gurung ruhát választott a vörös szőnyegre. Zoe-t már az Oscar gáláról írt bejegyzésemben is a legrosszabbak közé soroltam. Itt szerintem a tervező is kicsit túl sok mindent gondolt a ruhára, túl sok “érdekesség”-et és ennek az lett az eredmény, hogy egy érdekesség sem tűnik ki igazán, csak az, hogy 3 számmal nagyobb rá a Louboutin magassarkúja. :)

Zoe Saldana picked a very-very overcrowded Prabal Gurung dress. I selected her dress that she wore in the Oscars in the worst category too. This is maybe not her fault, but the designer’s who made a overcrowded dress. I think they wanted to make an interesting one, with sooo many intersting things, but at the end it became soo overcrowded, that you can’t even see one interesting thing, except the huge Louboutin high heels. :)

Paula Patton egy fodros Stephane Polland ruhát választott a 71. Golden Globe-ra. Erről a ruháról rengeteg negatív és pozitív kritikát is olvastam, szóval rendesen megoszlatta a közvéleményt. Nekem viszont nem tetszett Paulán.

Paula Patton wore a Stephane Polland dress with huge ruffles. I read positive and negative critics too, but I think it’s more ugly than beautiful.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Golden Globe 2014: Best&Worst Dressed Celebrities

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>