Hétvégén körbenéztünk egy kicsit a Westendben a nagy leárazások közepette, de nem vettünk sok mindent. Utána viszont beültünk a Reka’s Cupcake Factory-ba, ahol ettünk egy-egy cupcake-et. Nagyon kis pici, aranyos és hangulatos kis hely ez rengeteg féle finom cupcake-kel. Én hosszas gondolkodás után (az áfonyás-málnáson és a velvet nevűn is tanakodtam) egy Oreo-sat rendeltem, de abból is volt kétféle. Én az eredeti amerikai habbal választottam. Egy idézet mondat is nagyon megtetszett a falon, miszerint az élet tele van kérdésekkel és a cupcake a válasz. A cupcake-ek után este moziztunk, megnéztük a Hobbit 2-t 4DX-ben. Még soha nem voltam ilyen vetítésen, ahol mozog alattad a szék és ha egy szereplő feje mellett elsuhan egy nyílvessző akkor te is érzed a szelét a fejed mellett. Ha pedig a folyóból felfröccsen a víz, te is kapsz egy kis permetet az arcodba. Érdekes volt nagyon, bár nem igazán kikapcsoló így mozizás. Nagyon jó délután volt! :)

♥♥♥

On the weekend we went on a little afternoon shopping. We didn’t buy many thing just a checked blouse… But after we looked around the stores we stopped at Reka’s Cupcake Factory. This is a really cute and lovely small place in the middle of the big shopping center. It was really hard to choose (the bluebarry-raspberry and the velvet ones looked good too). Finally I ordered an Oreo cookie flavored one with traditional American cream. I liked a quote on the wall which says: “Life is full of questions and cupcakes are the answer”. After we ate our cupcakes, we went to the cinema to watch the 2nd part of the Hobbit in 4DX. I’ve never seen a movie like this, when your chair is moving and you can smell the flower in the air and water is coming to your face when the characters are in a storm. I think it’s really interesting, but you couldn’t relax while watching the moveie. I had a great afternoon! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>