Ezt a magyar tervező által megalkotott pólót is a Xmas Blogger Shopping Day-en vettem, a Pandarte bloggerétől, Dóritól. Érdekes, mivel elméletileg az az eleje amin kisebb a nyakkivágás (a címke is ezt bizonyítja) és az alja érdekesebb, de akkor viszont hátul elég mély a kivágás és kicsit furcsán néz ki. Mindegy, nekem végül is mindkétféle képpen tetszik, ezért mindkét oldalát lefotóztuk. A pólón látható csomókban Mickey egér fejek vannak elrejtve, ami nekem fel sem tűnt, egész addig amíg Dóri nem mondta. A barátnőmnél fotóztunk, aki utána megtanított kétkerekű gördeszkázni. :)

♥♥♥

I bought this shirt on the Xmas Blogger Shopping day too, from Pandarte. It’s designed by a young Hungarian designer and there’s a Mickey Mouse face on it. Actually not only one. I still don’t know which is the front side, because the lower neck part is I think on the back (the label aslo proves this) but that way it looks a bit weird without a cardigan. So we took photos both ways with my friend, who taught me how to stay on a two wheeled skateboard. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>