Igazából nem tudom honnan jött ez ötlet, hogy készítsek egy ilyen posztot. Egyszer csak megláttam egy blogon a nyuszis ékszertartót, aztán csekkoltam a Pinterestet és a csipkés jött velem szembe. Úgy gondoltam ez egy jó ötlet lehet csináld magad tányérkákat vagy akasztókat készíteni akár ajándékba. Aranyos és kreatív cuccokból sosem elég! Szóval összegyűjtöttem a Pinteresten és az Etsy-n tovább böngészve néhányat. A dinós nekem nagyon-nagyon tetszik, de nekem sosem voltak dinóim. Lovam sok volt, de kipróbáltam és annak a fejére nem ment rá a gyűrű. Karkötőt is próbáltam ráakasztani, de orra bukott (pedig 4 lába van :D ). Egyébként szerintem a pöttyös, háromszöges tálca a legkönnyebb, mivel utóbb rájöttem, hogy nem is festve vannak, hanem matricapapírból kivágva. A csipkés is rettentő egyszerű, hiába tűnik nehéznek. Nekem akkor is a dinó a kedvencem és ha van valakinek felesleges dinója (ez így elég furán hangzik) azt szívesen látnám! :)

♥♥♥

I don’t know how this idea came about this post. I just saw a cute ring holder on a blog and then I checked out Pinterest and found an other one in front of me. So I thought this might be a good idea to collect DIY jewelly holders in a post. It’s never enough of cute and creative ornaments! So I searched for more on Pinterest and Etsy. My very favorite is the dinosaur one, but I never had a dino. I had many horses, but dinos, never. The horses got too big head, I couldn’t put rings on them and when I tried with braclets they fell on their nose. :) I think the dotted one is the easiest of all, because it’s not even painted. It’s made with sticky paper. The lace patterned one is easy too, even though it looks difficult for the first sight.  My fav is still this golden dinosaur, so if anyone has got one out of use, please give it to me! :) Thanks’ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>