Emlékeztek még a tavalyi Nyüzsi vásáros bejegyzésre? Ott találkoztunk egy kreatív árussal, aki mindenféle érdekes dolgokból készített fülbevalókat.  Abban a régebbi bejegyzésben írtam is, hogy Lénának mennyire megtetszett egy bizonyos fülhallgató fülbevaló. Nekem is nagyon tetszett, bár magamnak nem tudnám elképzelni, mert én nem szeretem egyáltalán a lógós fülbevalókat. Viszont az utóbbi időben felhalmozódtak itthon a fülhallgatók, úgyhogy eldöntöttem, hogy készítek egy ilyet. És ha már én készítem, gondoltam írok belőle egy csináld magad (DIY) bejegyzést.

♥♥♥

Do you remember the “Nyüzsi” fair post from last year? We met a very creative girl, who sold earrings made from unusual stuff like this headphone one. I decided to make a pair for my BFF, because in the last weeks (I don’t know how) I found myself surrounded by many earphones. And I just thought if I did something anyway I should defenetly post it as a DIY.

Amire szükséged lesz / What you’ll need:

♥ fülhallgató  /  earphones

♥ drót és drótvágó  /  wire and wirecutte

♥ olló  /  scissors

♥ strasszok, dekortapasz (csak dekoráció)  /  rhinestones, decortape (optional, only for decoration)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>