Az elmúlt két nap nagyon-nagyon jó volt. Pénteken, Valentin-napon a suliban lehetett egymásnak kis üzeneteket küldözgetni névtelenül. Nagyon örültem, hogy kaptam néhány levélkét az olvasóimtól, hogy mennyire szeretik ezt a blogot és hogy rendszeres olvasók. :) Ezúton is szeretném megköszönni nekik, nagyon boldog lettem tőle. Kaptam egy nagyon aranyos tolltartót is “Make a Wish” (kívánj egyet) felirattal, amibe rögtön belepakoltam az összes színes tollamat és kisebb tragédiába estem, mivel észrevettem, hogy a 25 féle  létező színéből nekem csak 23 szín van meg, ráadásul még színsorrenbe sem tudom rakni őket! :( Suli után a csajokkal pizzáztunk.  Este “Ki Mit Tud?” volt a suliban, ahol táncoltunk (a kalapban) és 2. helyezettek lettünk a kategóriánkban és még a közönség díjat is elnyertük! Mindezek mellett pénteken volt anyukám szülinapja, kapott tőlünk egy gyönyörű Furla táskát, amit ma én is lerajzoltam. Ma a Wasabiban ebédeltünk. Már többször is voltam itt és én nagyon szeretem, hogy “meg kell dolgozni a kajáért”, azaz várni kell, hogy mikor megy el melletted egy finom falat és gyorsan lecsapni rá. Most veszem észre, hogy a gyűrűm teljesen olyan ezzel a Wasabi felirattal, mintha valami esküvő lenne itt, de ilyesmiről szó sincs. :) A hétvége további részére pedig a tanulás blogolás a tervem.

♥♥♥

This weekend was wonderful. On Friday it was Valentine’s Day and we could send cards anonymously to anyone from school. I got cards with sentences like “I love your blog, happy V-day from a follower” and I was very very happy. So I don’t know who sent me these, but thanks this way too! I got presents from my family and friends, for example a pencil case with a “Make a wish” title and a heart shaped beauty product. After school we ate a pizza (actually 3 pizzas) with my school best friends. In the evening it was the School Talent Show and I performed a dance with my friend. We won the second prize and the audience prize too! :) On the 14th February was my Mom’s birthday too. We bought her a beautiful Furla bag (which I drew too). On Saturday we had lunch at Wasabi – my ring looks like a wedding invitation with that title… I really liked this running sushi concept, we had to watch and strike the delicious bites. :) For the rest of the weekend my plan is to study write blog posts. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Weekend Diary

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>