Lenyűgözően meseszerű a Valentino 2014-es tavaszi-nyári haute couture kollekciója. Mondjuk szerintem ez jobban megfelelne egy téli kollekciónak a színvilága miatt, de lehet hogy csak én ragaszkodom túlságosan nyáron az élénk színekhez. A kedvencem a kottás ruha, amit egyébként Katy Perry is viselt az idei Grammy gálán, pedig csak a díjkiosztó előtt egy héttel mutatták be Párizsban.

♥♥♥

I’m totally in love with this Valentino haute couture collection for spring-summer. I think this would more fit to a winter collection, because of the dark colors. I mostly wear bright, colorful colors in summer, so that’s why this isn’t a summer collection in my eyes. My favorite item is the sheet music printed dress. Katy Perry wore this on the Grammy Awards, only a weak after that it hit the runway in Paris.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>