Tudtátok hogy ma van a nemzetközi macaron nap? És holnap pedig a tavasz első napja.  Ma kötelező macaront enni, annak aki szereti. Ilyenkor rendkívül nagy választékban lehet ezt a finom édességet kapni a cukrászdákban. Nekem a kedvenc macaron lelőhelyeim a Sugar! shop, a Macarooon Concept Store a Kempinski Hotelben, és az Allee-ban is nagyon-nagyon finom macaronok vannak. És a legújabb hely, a Vanilin cukrászda, ahol majdnem feleannyiért lehet ehhez a különleges édességhez jutni, mint például a Sugar!-ben, igaz itt kisebb a választék, de itt is nagyon finomak vannak. :) Én pedig készítettem egy macaron nyakláncot, amin egy Eiffel-torony is lóg, amit a Kreatív vásáron vettem.

♥♥♥

Today is the International Macaron Day! And tomorrow will be the first day of spring! What an excellent coincidence! Today you should definitely eat macaron. You can buy macarons in many place. In Budapest the largest selection is in the fancy hotel, Kempinski. I’ve made a macaron necklace for this day (and for others too :) ) There’s a little Eiffel tower on the necklace too, which I’ve bought on the creative market.

Screen Shot 2014-03-20 at 13.43.33

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>