A hétvégén nyitott meg az új Design Terminál az Erzsébet téren. Volt vásár, bemutatók, workshopok, konferenciák, lufieregetés meg minden. Én csak délután mentem ki, de még pont elkaptuk a BP Clothing és a Gombold újra! bemutatóját. Voltak laza break táncok, rappek, meg minden a bemutatón a már ismert “gombold újrás” darabok között. Annak ellenére, hogy már láttam ezt a bemutatót tetszett és voltak benne olyan darabok amikre nem is emlékeztem… Az egyik táncos srác felkért táncolni, de inkább nem mentem… utólag már megbántam, de ha  én is csinálok ott néhány bógnit meg rg-s mozdulatokat azt hitték volna beépített ember vagyok :) Mindenki kapott héliumos lufikat, és néhányat fel is eregettek. Továbbá találkoztunk egy iszonyatosan édes kiskutyával, akit a menhelye szeretett volna odaadni valakinek. Remélem azóta már örökbe fogadták. :)

♥♥♥

They opened the refurbished Design Terminal last weekend. There was an art market and fashion shows, workshops, conferences and everything. I went out on Sunday afternoon for the show of BP Clothing and “Gombold újra!”. It was interesting how the models walked between the break dancers. I’ve already seen the “Gombold újra!” part, but there were pieces I didn’t remember… There was a dancer boy, who called me up on stage, but I said no… But now I regret… Maybe if I had told him yes and I did gymnastics thing like saltos and stuff the audience would have thought that I was built in the show too. :)  They gave everybody a ballon with helium. We met a very very very cute little doggie too, who was with her shelters. I hope she found an owner. :)

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>