Az egyetlen dolog ami tényleg mindig rajtam van, az ez a Dori Visy karkötő. Egy nagy szívecske és egy kisebb van rajta. A madzagját már többször átfűztem, mindig más színű. Visy Dóri ékszereiben az a különleges, hogy nincs két ugyanolyan. Figyel rá, hogy ha csak egy kicsi eltérés is legyen, de ne alkosson két teljesen egyforma ékszert. Ami ezen kívül még általában rajtam van, azok a barátságkarkötőim, fonottak vagy szilikonok. De azokat azért versenyre, vagy vízbe le szoktam venni, de ezt soha. :) Nem vagyok nagyon babonás (ha csak az nem számít annak, hogy 11:11-kor meg ilyesmi időpontokban mindig kívánok) ezért nem kötök hozzá semmi hiedelmet, hogy ha leszakad teljesül az a kívánságom amit akkor kívántam amikor magamra kötöttem vagy hogy egy jól sikerült verseny eredményét ennek köszönhetem. Csupán szeretem ha rajtam van. :)

♥♥♥

This is the only thing that’s ALWAYS on me, this Dori Visy bracelet. It is a big and a smaller heart on it. It has many different colored threads, which I change often. What I like in Dori’s jewelry is that there aren’t two pieces that are the same. Beside this bracelet I usually wear friendship bracelets, but I take those off for competitions and for swimming, but this one, never. :) I’m not very superstitious (if that doesn’t counts that I always wish when it’s 11:11 and times like that) so I don’t believe that for example if I win a competition that is because I was wearing this. I just simply love the wear it. :) 

DSC_1932

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>