Az a legviccesebb, amikor reggel meglátjuk a másikat abban a pólóban ami aznap rajtad is van. Persze előzetes egyeztetés nélkül. Azért ehhez a fotózáshoz egyeztettünk, hogy mindhárman a “oui merci”-s pólóban legyünk. Nagyon szeretem ezt a pólót és még jobb hogy a barátnőimnek is van ilyen. Pankának és Dórinak. A suli udvarán fotóztunk. Szerintem jól sikerült ez a kép, de azért nehezebb szünetben fotózni, egyszer az ölünkbe is repült egy labda. Ja, és külön köszönet a képekért és a közreműködésért Zsófinak és Rékának :)

♥♥♥

The funniest is when you find yourself in school in the morning and you friend is in the same t-shirt that you are wearing today. Of course without any earlier reconciliation. Though for this photoshoot we cooperated to wear our “oui merci” t-shirt. I really like this tee just like Panka and Dori. We took this photo in our school’s garden. It’s hard to organize a shooting in the school in break time, because everyone is in the garden and we were even hit by a ball. I almost forgot, thanks for the pics and for holding our cardigans Zsofi and Reka. :)

Screen Shot 2014-04-03 at 21.55.44

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>