Ezt az outfitet  pár napja fotóztuk amikor még ilyen szépen sütött a nap. Gondoltam ha már egyszer a téma “a természet inspirálta” ezt az outfitet mindenképp a természetben kéne fotózni, azért helyszínnek a Margit-szigetet választottuk és egy százszorszép mezőt. Nekem nagyon tetszenek ezek a virágok, nemrég vásároltam egy ilyen mintás pólót is ahol a százszorszép virágok egy szív alakot formáznak. Mert mi mást lehet tavasszal hordani, mint virágokat? Utóbb rájöttem, hogy azt az új pólómat kellett volna felvennem, ehhez a fotózáshoz… no, de nem baj, majd azt is megmutatom valamikor. :))

We took these pictures a few days ago when the sun was shining, not like today. The topic is ‘inspired by nature’ so I thought this photoshoot must be placed in the middle of somewhere where are many trees and natural things. I chose the beautiful Margaret Island for the location and a daisy field. I was wearing a simple t-shirt with summer shorts and oxfords, but at home I remembered that I have a daisy heart printed shirt too! Doesn’t matter, now I know what to show you in the next outfit post :)) Because what else for spring if not flowers?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>