Azt hiszem, kicsit túlteljesítem a témákat :) De ez megint azért van, mert egyrészt szeretek írni, másrészt pedig nem tudtam kiválasztani az abszolút kedvenc modellemet. A folytatósban megmutatom nektek a top 2 magyar és a top 2 külföldi kedvencemet. Megpróbáltam az agyon photoshoppolt képek mellé természeteseket is találni. A végére pedig egy érdekes és vicces videót raktam be, ahol hétköznapi emberek teljesen nem életszerű modell pózokban az utcán pózolnak.

♥♥♥

I think that I overwrite the topics a bit. :) This is because I like writing and I couldn’t decide who is my favourite model. I’ll show you my top 2 international models and my top 2 Hungarian ones. I tried to chose natural pictures beside the photoshopped ones. At the end you’ll find an interesting and funny video, about ‘normal’ people standing in typical twisted model poses on the streets.

1. Chanel Iman

Nekem nagyon tetszenek a fekete bőrű modellek, mint például Chanel, aki amerikai. 13 éves korában kezdett modellkedni, és nagyon hamar befutott.  Lépkedett már Balenciaga, Versace és Stella McCartney kifutóin is és a Teen Vogue címlapján is szerepelt. És persze mára már az egyike a Victoria’s Secret angyalainak.

I really like dark skinned girls, they are sooo pretty, just as Chanel, who started her career when she was only 13. Nowdays she is walking on Balenciaga, Versace and Stella McCartney catwalks. she was already on the cover of Teen Vogue. And of course she is a Victoria’s Secret angel.

2. Cara Delevingne

Sokan furcsának találják a sötét szemöldökét szőke hajához, de szerintem pont ez a különleges benne és ezért lehet megjegyezni. 2011-ben a Burberry tavaszi-nyári kollekciójának volt kampányarca, 2012-ben a DKNY-nak, 2013-ban pedig a Chanel Resort kollekciónak. Én még azt szeretem benne, hogy nagyon vicces arcokat vág, nemcsak olyan tipikus merev arccal néz.

She is a very successful model. Many people don’t like her because they find her brown eyebrows wierd with her blonde hair, but I think that’s why she is interesting and memorable. In 2011 she was the Burberry spring/summer collection’s face, in 2012 she was the DKNY’s and in 2013 she was the Chanel Resort’s. I really like her because she can look very funny and wierd and she doesn’t care about what others think about her. 

3. Srej Zsófi

Többen inkább Sophie Srej vagy a nem meglepő becenevén “hosszúlábú Sophie”  néven ismerik a magyar lányt. Tehetségét egy buszon fedezték fel, majd érettségi után rögtön a legnevesebb divatházak kifutóján találtuk és azóta sincs megállás. Az idei ELLE Fashion Show-n volt szerencsém vele is találkozni és beszélgetni, és belsőre is nagyon szimpatikusnak és kedvesnek tartom.

You may know her as Sophie Srej or as they call on her nickname ‘Sophie with long legs’. I think this is a good nickname if you are a model. She was discovered on a bus and since then there is no stop. She landed immediately on the biggest high fashion houses’ runways. I met her on the ELLE Fashion Show and she was very kind and nice and friendly.

4. Palvin Barbara

A magyarok egyik fő büszkesége a fiatal Victoria’s Secret modell, Palvin Barbi. Nagyon fiatalon, 13 évesen kezdett modellkedni és sikere máig töretlen, sőt egyre inkább ível felfelé. Nagyon szép arca van, az egész lány olyan tipikus szépség. Én a haját irigylem a legjobban, olyan dús, hosszú és szép.

She is one of the most searched Hungarian models. She started her modeling when she was only 13, and she is getting more famous. I think she has a beautiful face, a typical beauty. I would love to have her hair, so long and shiny.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>