Legutoljára egy gyönyörű szép szoknyát vásároltam. Elég ritkán járok turkálóba, szerintem életemben voltam kb. 5-ször, de mindig nagyon szép ruhákat találok. Ezeket néha nagyobb kincsként lehet felfogni, mint egy olyan darabot amit az üzletben vásárolsz. A másik amit szeretek ezekben a helyekben, hogy a legtöbb ruha olyan márkájú, amihez itthon nem is lehet hozzájutni. Ez a szoknya szerintem nagyon egyedi és tavaszias. Egy rózsalugasnál fotóztuk az outfitet a Balaton parton. Bár még a virágok nem nyíltak ki, csak a szoknyán, így is nagyon szép volt. Ilyen jó időben a fagyi elmaradhatatlan kiegészítő, a képeken látszik, hogy nem csak fogtam a kezemben, és a fotózás végére majdnem teljesen megettem. Amúgy macaron és New York epres-sajttorta ízű volt.

♥♥♥

I bought my last purchase in a second-hand shop. I don’t usually go to second-hand shops, but I still really like these places because you can find unique and beautiful pieces from brands that you can’t find in Hungary. Some clothes are real treasures for me and you won’t see anybody walking on the streets in the same clothes you bought in a second-hand shop. I think this skirt is very girly and perfect for spring. We took these photos at Lake Balaton in front of a rose arbor. True, the roses haven’t opened yet (only on my skirt) but the landscape was sooo nice. Ice cream is indispensable summer accessory and I don’t mean that only holding it in your hands… You can see in the pictures that the ice cream is less and less on each. It was a yummie macaron + New York strawberry cheesecake flavored one.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>