Ez egy érdekes poszt, még nem nagyon volt ilyen, hogy egy ruhadarabot több stílusban is megmutatok, inkább mindig a változatosságra törekszem. Viszont most egy nagyon szeretett szoknyámat fogom bemutatni egy csajos, egy sportos és egy ‘ünneplős’ szettben.

This is an interesting post for me and I hope for you too! Usually I don’t post 3 outfits with one clothing piece, I rather show different ones. But now I’ll show you my favourite skirt in 3 styles. In a girly, a sporty and a school girl style.

1. Csajos stílus / Girly style

Ehhez az outfithez a szoknyát egy galléros blúzzal kombináltam, amin egyébként nagyon aranyos madárkák vannak. Kiegészítőnek egy térdzoknit és egy rózsaszín táskát választottam, a hajamat pedig kontyba fogtam.

I combined my skirt with a cute blouse (it has cute birds on it), my little pink bag and knee socks. And I made a bun from my hair.

2. Sportos stílus / Denim look

Ez egy – ha lehet ezt egy szoknya esetén mondani-  fiúsabb összeállítás, farmeringgel és tornacipővel. Nekem ez a szett tetszik legjobban a 3 közül, ezt érzem teljesen magaménak.

This is a bit boyish – if I can say this for a skirt …- I combined the main piece with a sleeveless denim blouse and trainers. This one is my favourite outfit, this is fully my style.

3. Ünneplős stílus / Uniform style

Ez egyébként az ‘ünneplős’ szoknyám is, azaz ezt szoktam hordani március 15-én, stb. Nálunk nincs semmi egyenruha (hál’ istennek) szóval én igazából szeretek ilyen alkalmakkor kicsit kiöltözni.

This is a school girl set, I’m wearing my dark blue skirt with a white blouse. In my school we don’t have a uniform (thanks God) but we have to wear black and white clothes on national holidays. Most students don’t but I like to dress out a little bit for these events.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>