Emlékeztek még a ‘Wild&Free’ című outfitre? Az volt az első, ebből a kihívásból, és akár erre a témára is tökéletesen megfelelne. Én viszont most inkább a ‘vadságnak’ a dzsungeles, vadállatos oldalát mutatom be. És most nem outfittel, hanem egy rajzzal. Milyen rég volt már ilyen… Kicsit elvontra sikeredett, de ilyenre is terveztem. Viszont mivel pontosan az volt a meghatározás ehhez a poszthoz, hogy egy vad összeállítás készítettem egy ilyen stílusú polyvore szettet is.

♥♥♥

Do you remember the ‘Wild&Free’ outfit? That was this project’s first challenge. That outfit would be totally good for today’s ‘wild’ topic too, but this time I brought an illustration for you. It shows the wild jungle, and wild animals in a fashionista way. But because the topic was to create a wild set I also made a polyvore with jungle inspired clothes.

Scan0002 Screen Shot 2014-05-30 at 09.48.08

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>