Nagyon érdekesnek találom a vintage ruhákat, főleg azokat amik beleilleszthetőek egy mai szettbe. Több kis vintage boltocska is van a városban, viszont most bemutatnám a kedvencemet, a Cydoniát. Ez a Hajós utcában található hangulatos hely, ahol igazi kincsekre lehet bukkanni. Nemrég volt egy hatalmas leárazás aminek keretében rengeteg szép ruha 1800.- volt és volt egy 500 forintos bőrönd is. Itt kaparintottam meg ezt a piros ruhát is, és még néhány másikat. Ez a darab egyenesen a kirakatból került hozzám, első látásra tudtam hogy kell.

♥♥♥

I find vintage clothes really interesting, especially the ones that can be well combined with modern today’s pieces. There are many small vintage shops in Budapest, but let me introduce you my favorite one, the Cydonia Vintage. It’s a really cozy little shop where you can find real treasures. A week ago there was a big sale, there were clothes for ≈6 EUR and there was a chest where you could find pieces under 3 EUR. I bought this dress and a few more too. I saw this dotted one in the show-window and it was love at first sight.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>