Nekünk már végre vége van a sulinak, már csak jövő héten kell bemenni az évzáróra. Ma itthon vagyok és vigyázok a kiskutyámra aki kapott a fejére egy lámpabúrát (?)… Szóval sok törődést igényel, mindig ott akar lenni, ahol én vagyok. Ezért látszik gyakran a képeken, amik nyári összeállítások, pontosabban kedvencek.

It’s the end of the school! Yeaaah! We are free now, so I’m home looking after my doggie who is sick and has a lampshade (?) on her head. So she always wants to be there where I am. That’s why you can see her on most of the photos of my summer favorites.

 

Az első összeállításban a fürdőruhámat mutatom be, ami létfontosságú alapdarab nyárra. Nekem nagyon tetszik hogy ilyen kombinálható, azaz a pántokat te választhatod hozzá hogy milyen színű, mintájú legyen. A kockás short még tavalyi de szerintem sokat fogom hordani idén is mert nagyon vidám és jó anyaga van. A másik alapdarab szerintem egy jó farmerdzseki, mivel nyári estéken is elkelhet, főleg tengerparton ahol jobban fúj a szél. Innen már csak egy jó kalap hiányzik, például egy ilyen.

In my first set I’ll show you the basic pieces for summer. First, a comfy bikini or swimmingdress. I prefer bikinis and I like this one because you can change the strings in it and combine it with different ones. I like the shorts too, because it’s made of a good material and it’s a funky one. The other basic summer piece is a denim jacket. I found the perfect one a month ago and now I can’t live without it. Believe me, you’ll need this on windy summer nights at the seaside. To complete this set I only need a hat. Maybe one like this.

Ez a ruha egy új szerzemény, de egyszerűen imádom! Olyan puha anyaga van és nagyon tetszik benne hogy a háta be van húzva. Idén nyáron is hódítanak a ‘crop top’-ok azaz a haspólók, én nagyon szeretem például ezt a ‘créme de la créme’ feliratút. És a virágos póló… ez lett volna a tökéletes darab ehhez az outfithez, és ez az amit akkor ígértem hogy még látni fogtok.

This is a new dress and I’m so in love with it! It’s simply perfect for summer. The crop tops are still in style and I still style them. My favorite is this one with the ‘créme de la créme’ subtitle. And the flower printed shirt… this is the one I was talking about in this post.

Az utolsó összeállításban inkább a kiegészítőkre koncentráltam, így került bele kettő táska is és egy pár cipő. Nagyon praktikus egy ‘futkosós’ szilikon cipő, főleg vízparton. Ezzel nyugodtan bele lehet menni a vízbe, könnyen lemosható, de mutatós. Ezért is választottam ezt tavaly a Sziget fesztiválra, mivel a sok port ami ott van más cipőről napokig lehetne lemosni.

In the last set I concentrated on the accessories, that’s why there are two bags and a pair of shoes too. It’s really practical to have a pair of silicon shoes because you can wear them in the water and they’re perfect for a festival or a dusty place too. I chose mine for Sziget festival last year because it’s easy to wash it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>