Szerintem Ljubljana csodás kis hangulatos város. Először tavaly előtt voltam ott, de csak átutazóban Olaszországba. Érdekes volt, mert amikor beértünk a városba rögtön felismertem hogy anno melyik kávézóban ettem egy sütit sőt még azt is, hogy melyik parkolóházban parkoltunk. Most viszont versenyezni mentünk a fővárosba. A verseny jó hosszú volt, de én viszonylag elégedett vagyok magammal. Visszafelé, már Magyarországon megálltunk fotózni a barátnőmmel, egy szénakazalnál. Nem az outfitem a lényeg, mert csak egy sima lila pamutpólóból, egy kényelmes farmerból és a creepers cipőmből áll, hanem sokkal inkább a képek hangulata ami tetszik nekem. Az utolsó képre pedig nagyon büszke vagyok, szerintem csodálatosan tükröződik a tó vízében az ég.

♥♥♥

I think Ljubljana is a great little city. We visited it two years ago but only to break the long car trip to Italy. It was interesting because now, when we arrived I recognized the café where I ate a cake and the parking garage where we anno parked. This year we went there for a rhythmic gymnastics competition, and I’m quite satisfied with myself. On the travel back to Budapest we stopped to take a few pictures. Not ‘outfit’ ones, because my outfit isn’t interesting at all, it contains a purple shirt with blue jeans and my creepers. Also I really like the mood of these pics. I’m really proud of the last photo, the lake as a mirror to the sky. I think it’s artistic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>