Mostanában rendkívül alkotókedvemben vagyok, így hát készítettem egy ‘Célfie Paris’ feliratú pólót. Ez ezerszer egyszerűbb, mint a cukorkoponyás, főleg, hogy a póló eleve ilyen megkötős, szóval azzal sem kellett semmit csinálnom. Eredetileg csak simát ‘Céline’ feliratot szerettem volna rá rajzolni, de aztán rájöttem, hogy így sokkal jobb, hogy keveredik a ‘Céline Paris’ és a ‘selfie’ szó. Mivel ez egy nagyon fiatalos, laza póló a graffitis háttér remekül passzol hozzá. Hogy még jobban átadjam a hangulatot ‘selfie-zek’ is hozzá. :))

♥♥♥

These days I’m in a creative mood, so I made this t-shirt. This was much easier to make than the sugar skull one. The tee was originally tied so I only had to draw the titles on it. First I planned to draw only a ‘Céline Paris’ title but then I realized that it’s more creative if I mix my original plan with the word ‘selfie’. So the result is a loose and youthful unique t-shirt. To enhance to meaning I make selfies on the pictures in front of a graffiti wall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>