Ezt a ruhát 3 éve vettük Dubrovnikban, akkor még hatalmas volt rám, de valahogy éreztem hogy kell nekem. Igazából tipikus “nyaralós ruha” csak tengerparton hordom, nincs nagyon kihasználva. Aki volt már Dubrovnikban tudja, hogy a történelmi városközpont boltocskáiban csak és kizárólag csíkos dolgokat lehet kapni. A tengerben fotóztunk, Split mellett. Splitben egyébként felmentünk a toronyba (onnan van ez a kép) , iszonyatosan fújt a szél úgyhogy tanulság hogy szélben toronyban mászkálni nem szoknyában kell. :))

♥ ♥ 

We bought this dress 3 years ago in Dubrovnik. Those who have ever been to this city know that the historical center is full of striped clothes. Actually you can’t buy not striped ones here. When I got this it was huge for me but now it’s perfect. This is a tipical ‘summer dress’ I only wear it for 2 weeks a year when we go to the seaside with my family. The photos were taken in Split and in the sea. In Split we climbed up to a tower and the wind was very strong. I’m never going to wear skirts or dresses on windy days in a tower. :))

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>