Szeptember… Elkezdődött a suli, amit kicsit vártam de nem igazán. Az új tantárgyak (fizika,kémia) közül legalább az egyik nagyon tetszik, a másikban meg az a jó, hogy a tanár mindig hiányzik. A sulival az edzések is elkezdődtek, rögtön rengeteg versennyel. Múlt hétvégén is volt, holnap is lesz és jövő hétvégén is. A szobám átalakítása is halad lassan, már a fele készen van. Próbáltam mindent fényképekkel is megörökíteni, de jóval kevesebből kellett válogatnom, mint a nyári bejegyzésekhez.

♥♥♥

September… School started which I was looking forward to a bit but summer is always better. The new subjects (physics and chemistry) are both better than I expected. I really like chemistry, one of my fav lessons and physics is good too, because the teacher is always late, like 40 minutes of the 45 minutes lesson… With school, gymnastic traingings started as well with immediately many competitions. The ‘changing my room’ project is slowly proceeds, half of the room is brand new by now. I tried to capture every moment but the selection to choose from for this post was much less than the summer photos.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>