A backstage nagyon jó volt, eleve sokkal melegebb volt ott, mint az összes többi helyiségben és a szünetekben az élet is sokkal pezsgőbb volt odabent. Ismét beszélgettünk Srej Zsófival, aki a múltkori találkozásunk óta letette a jogsit, beiratkozott főiskolára és persze rengeteget modellkedett. Találkoztunk Yvan Rodickal, a világhírű street style fotóssal, beszélgettünk a Toni and Guy mesterfodrászával és még sok más emberrel. Külön köszönet Eszternek :)) Amikor éppen nem beszélgettünk a kanapén ültünk és a következő show press anyagát böngésztük, a gyümisalit irigyelve a velünk szembe ülő modellektől.

Ez volt az utolsó poszt a Centrel European Fashion Daysről, így is kicsit elhúzódott, de élveztem az írását, jó volt újra átböngészni a magazinokat meg mindent és visszaemlékezni a showkra.

♥♥♥

 The backstage was really great, it was much warmer there and of course there were much more intesting things. We talked with Sophie Srej and she remembered us from last time. Since our last meeting she started college and received her driver’s license. We met Yvan Rodic, the famous street style photographer, we talked to the head hairdresser at Toni and Guy and many other people. Special thanks to Eszter :)) When we were not chatting we sat on the sofa looking the next show’s feed in the magazines and looking jealous at the models because they had fruit salad.

So this was the last post about the Central European Fashion Days, and I really enjoyed writing it, re-reading the magazines and choosing the photos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>