Annyi Tenczerszofi ékszert kaptam, hogy még mindig nem értem a végére a bemutatásukkal. Ezt a nyakláncot úgy emlékszem én választottam, de lehet hogy a piros telefont, olyan régen volt… Valamiért úgy éreztem, hogy ez a kardigán akkor tud jól érvényesülni, ha sötét a háttér, ezért fotóztunk este felé. Nagyon sokat kísérleteztünk a hosszú exponálási idővel, és nekem nagyon megtetszettek az így született képek, szerintem művésziek. A végén már direkt emelgettem a kezeimet, meg forogtam, hogy ilyen képeket kapjunk, ezért szerintem több jobb lett ilyen fajából, mint “normálisból”. Végülis mindegy, az outfit így is úgy is látszódik.

♥♥♥

I got so many Tenczerszofi jewelry that I it takes so long to show you all. I think this was the one chosen by me, but maybe the red, bigger phone. I can’t remember. For this outfit I imagined a totally dark background, because I thought this cardigan can only prevail in dark. We were experimenting a lot with the long exponation time. I found these pics artistic. So at the end I tried to move, and lift my arms. It doesn’t matter that it’s blurred, the outfit is seeable and that’s the only important.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>