Igaz, hogy ma már november első napja van, de az az igazság, hogy annyira érdekes poszt ötletem van, amiket elkezdtem megvalósítani, teljesen elfeledkezve a ‘Photo Diary’ rovatról. Ebben a hónapban nagyon sok érdekes dolog történt, kezdve a hó eleji CEFD-től a tegnap ünnepelt Halloweenig. Ráadásul közben még szünet is volt. Októberben is rengeteg rg verseny volt, majdnem minden hétvégén, volt országos és mentünk Romániába is. Svéd rokonaink is meglátogattak, együtt bejártuk a várost, megnéztük a Budai Várat, felültünk az óriáskerékre majd a Vásárcsarnokban lángosoztunk. Idén a Halloween is extra hosszú volt számunkra, 2 éjszakát is nálunk aludt Léna. Rengeteget sütöttünk, dekoráltunk és sminkeltünk. Idén először mentünk ‘trick or treat’-ezni avagy cukrot kunyerálni a szomszédoktól. Meglepően sokat gyűjtöttünk nagyon vegyes édességeket, a húsvéti csokinyúltól kezdve a szaloncukron át az óriás tábla csokiig. és közben érdekes beszólásokat is elcsíptünk. Egy néni amikor kinézett az ajtóból az kérdezte a férjétől, hogy ‘ezek nem a mi unokáink?’ de volt akinek ‘nincs nagy csokikészlete’ és a kezünkbe nyomott egy hatalmas tábla kekszes Milkát. A környéken még 3 csapattal is találkoztunk és jó volt látni hogy már itthon is azért szép lassan kezd elterjedni ez az ünnep is.

♥♥♥

Time goes incredibly fast, I haven’t realized that it’s November already, and I forgot to write an ‘October Photo Diary’ post, because I was making others. This month was much more interesting than the previous one, so many things happened between the CEFD in th begining and Halloween night which was yesterday. And there was a school break too. I had many gymnastic competitions within the country and in Romania too. Our relatives visited us from Sweden so I showed them Budapest, we went to the Buda Castle, on Budapest Eye and we ate ‘langos’ in the Market Hall. This year Halloween was extra long for us, we had a sleepover for 2 nights. We made a lot of muffins and cookies, we decorated my room and created beautiful makeups. I’ll show them to you in the next post. We went ‘trick or treating’ for the first time this year and -what a surprise- we recieved many chocolate bars and sweets. We heared interesting comments too like an old lady to her husband ‘are these our grandchildren?’ or a girl said that she did’t have big stock of chocolate at the moment so she could ‘only’ give us one huge Milka bar. But we also get an Easter bunny, some fondant and other interesting stuff.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>