A téma egy ‘party’ outfit, egy bulizós összeállítás volt, amiből én rögtön a fesztiválokra asszociáltam. Ezt a szoknyát egyébként a tavaszi Blogger Shopping Day-en vettem ugyanúgy ahogy a sötétkék Cruciani karkötőmet is. Azóta komolyan le sem veszem, imádom! Ahogy az előbbi posztban is említettem a farmer dzseki vagy valami kardigán nagyon fontos a nyári estékre, nem is beszélve arról hogy nagyon jól fel is tud dobni egy szettet. A Gozsdu-udvarban készültek a képek, ahol még egy finom humuszt is elfogyasztottunk a fotózás után. :))

♥♥♥

Today’s theme was a ‘party’ outfit and I immedately associated  to a festival. I bought this skirt and also my Cruciani bracelet on the spring Blogger Shopping Day, I love both of them. In my previous post I told you how practical a denim jacket was on summer nights. With this outfit I prove it to you. Not to mention that it completes and totally freshens up a look. The photos were taken in the Gozsdu Garden, ohh I love that place, we ate a delicious hummus too. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>