Ismét eltelt egy hónap és nagyon rossz belegondolni hogy már csak az augusztus van és vége a nyárnak. Ebben a hónapban voltam lovastáborban 9 napot, illetve a Balatonon és most utaztunk el a családdal közösen nyaralni Horvátországba is. Nagyon jól telt, szerencsére szuper szállásunk volt és az idő is remek volt. A képekre kattintva olvashatod el a leírásokat, a júniusról írt bejegyzést pedig itt.

Instagramon ‘_rachelkiss_’ néven találtok meg :))

♥ ♥ ♥

July has gone past sooo quickly and it’s very bad that it’s only one month left from summer. In July I was in a horse riding camp, at lake Balaton and we went to Croatia with the family this month too. It was very-very good, our apartment was great (it had a pool) and the weather was good too. You can view to subtitles by clicking on the photos and my moments form June post by clicking here.

Find me on Instagram: _rachelkiss_ :))

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>