Az utolsó outfit posztban a fotók mellett volt egy rajz is. Arról egyáltalán nem írtam semmit, mert úgy gondoltam megér egy külön bejegyzést. Az utóbbi időben festegettem egy kicsit, régebbi outfiteket meg újakat is. Nekem nagyon tetszik ez a technika, van benne valami egyedi… Szeretem az ilyen kis ‘gyors’ firkákat ahol nem az élethűség a cél csak a lényeg, a hangulat. Egyszer már írtam a kedvenc illusztrátoraimról (itt) akiknek nagyon karakteres stílusuk van ezért lenyűgözőek. Talán én is elkezdek haladni afelé hogy kitapasztaljam a saját módszereimet, technikáimat. Az utolsó rajz pedig a következő outfitről készült amit még a héten meg fogok mutatni, és arra gondoltam hogy ezentúl bevezetném hogy minden outfitről egy rajzot is készítek.

♥♥♥

In the last outfit post beside the pictures there was an illustration made by me. I haven’t mentioned it because I thought it was worth a whole post. In the past weeks I painted my old and new outfits from pictures. This is why the title is -backwards- because until now I first designed but now I sketched the orginal outfits. I really like these because it reflects my personality and art style. Once I wrote about my favourite fashion illustrators (here) and I like them because their drawings are really characteristic and unique. I hope finally I’m starting to create my own style and techniques. The last sketch is of an outfit I haven’t shown you yet but it will be published in the next days I promise. I think from now on I’ll always draw a small sketch beside every outfit post.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>